Bojtor Ildikó


  Adataim:

  ID:
  IWIREPS_24/016031
  Szakképzettség:
  Személyi edző
  Nyelvek:
  magyar
  Bemutatkozás:

  1996-ban döntöttem el, hogy a mozgás által fejezem ki életszeretetemet, és erre másokat is inspirálni fogok.
  Számtalan aspektusát ismertem és tanultam meg a szakmának, hogy a legjobbat tudjam nyújtani a hozzám fordulóknak.
  Tanítottam az óvodás korúaktól a nyugdíjas korosztályig mindenkit a maga igénye és szintje szerint. Visszagondolva nagyon hálás vagyok minden tanáromnak és tanítványomnak egyaránt az együtt töltött órákért.
  Jelenleg Budapesten pilatesgépes személyi edzéseket tartok kis lakásstúdiómban. Mottóm a diszkréció, tervezés, eredmény.
  20 éves személyiedzői tapasztalatommal a legreménytelenebbnek látszó esetekkel is szívesen foglalkozok, mert szeretem a kihívásokat és az álmok megvalósításának örömét.
  A pilatesgépen és talajon végzett gyakorlatokkal, valamint egyéb segédeszközök segítségével, a kliens igényét és a lehetőségeket figyelembe véve alakítom ki a mozgásprogramot.
  Kik fordulnak hozzám segítségért? Azok, akik egy betegség, vagy korlátozottság miatt nagyobb odafigyelést igényelnek a mozgásprogram kialakításában, azok, akik a napi munkájuk során egyoldalúan használják testüket, akik sportolnak, de nagyobb mobilitásra, stabilitásra, hajlékonyságra, erőre szeretnének szert tenni. Idősek, akik minél tovább szertenék megőrizni vitalitásukat.
  A pályám kezdetén igaz volt rám a szlogen, hogy a hobbim a hivatásom, most már nyugdíjasként ez megfordult, mert a hivatásom lett a hobbim :)

  Weboldalam:

  Képeim:

  Elérhetőségeim:

  Bojtor Stúdió

  Budapest, 21 kerület, Nap utca, 1214
  Telefon:
  Online edzés?
  Nem
  Edzés típusa:
  Pilates, Személyi edzés
  Hétfő:
  Kedd:
  Szerda:
  Csütörtök:
  Péntek:
  Szombat:
  Vasárnap: