Dubicz Zoltán


  Adataim:

  ID:
  IWIREPS_23/014501
  Szakképzettség:
  Fitness instruktor, Személyi edző
  Nyelvek:
  Bemutatkozás:

  10 éves koromban kezdtem el cselgáncsozni, évekig aktívan részt vettem az edzéseken, versenyeken és edzőtáborokban, de az évek előrehaladtával - főleg az egyetemi tanulmányaim során - a sport kikopott a mindennapi életemből.

  28 évesen túlsúly problémák miatt személyi edzőt kerestem, közel 14 kiló feleslegtől szabadultam meg - a rendszeres testmozgás azóta a mindennapjaim része, mert struktúrát és rendszert hozott az életembe. Edzőhöz 3 évig jártam, ezt követően önállóan folytattam az edzéseket. Sosem volt célom kockásra gyúrni a hasamat, sokkal inkább a mindennapokban felgyülemlő fizikai és pszichés terhelés feszültségének feloldását, a well-being elérését és megtartását tartottam szem előtt.

  Mindig is holisztikusan gondolkodtam a testedzésről, azaz nem csak az edzőtermi munkát, de az étkezést, a szabadidő eltöltését, a mindennapi stressz kezelését, a párkapcsolati dinamikát és az önismeretet összességében vizsgálom – a lényegi vizsgálati elem mindig az, hogy „jól érzem-e magam a bőrömben?”

  Ebből a saját élményből formálódott a gondolat: a mozgás, az életmód és a lelki egészség együttese segíthet kimozdulni a mélypontról, segíthet új célokat megfogalmazni, segíthet jobbá és élhetőbbé tenni a mindennapokat.

  Ezen gondolat végül testet öltött, alapos tervezés és előkészítés után (fitness instruktori és személyi edzői képesítés megszerzését követően) büszkén nyitottam meg az Equal stúdió kapuit, ahol az életmód orvoslástan különböző szereplői tudnak együtt dolgozni veled és érted.

  Elérhetőségeim:

  Equal

  Budapest, Lágymányosi utca 7, 1111
  Telefon:
  Online edzés?
  Nem
  Edzés típusa:
  Funkcionális edzés, Köredzés, Személyi edzés
  Hétfő:
  Kedd:
  Szerda:
  Csütörtök:
  Péntek:
  Szombat:
  Vasárnap:
  Megjegyzés:
  Az Equal nem egy újabb edzőterem, hanem mozgás-stúdió és életmód-stúdió egyben, ahol nyitottságra alapozva jelenik meg a funkcionális és szabadsúlyos mozgástanítás, a tartáskorrekció – összefonódva a stressz-kezeléshez, életvezetéshez, mentális jól-léthez és táplálkozáshoz kapcsolódó tanácsadásokkal.