Fábián Dániel


  Adataim:

  ID:
  IWIREPS_20/05891
  Szakképzettség:
  Fitness instruktor, Személyi edző
  Nyelvek:
  Bemutatkozás:

  Sok edzővel ellentétben a rendszeres sport nem volt az életem része már gyerekkorom óta. Szinte egyik sportban sem voltam tehetséges. Gyerekként főként a számítógépek, a műszaki dolgok vonzottak és imádtam szerelni, különösen a kerékpárom. Akkor a biciklizés volt az életemben az egyetlen olyan sport, amit szívesen végeztem, bár sohasem tekintettem rá sportként. A súlyzós edzést 15 éves koromban kezdtem el, azzal a céllal, hogy az akkori 100 kg-os tömegemet lefaragjam 20-25 kg-al. Később az egyetemi tanulmányaim alatt, majd a villamosmérnöki pályafutásom során is a rengeteg ülőmunka kompenzálására kiváló megoldást nyújtott számomra ez a sport. Ma már több mint 13 éve az életem része a súlyzós edzés és már sem tudnám képzelni milyen lenne nélküle.

  Már az egyetemi éveim során az edzés mellett egyre inkább elkezdett érdekelni a növényi táplálkozás, többször elgondolkodtam rajta, mit keresek a mérnöki karon. Az egyetem elvégzését követően szerettem volna elvégezni egy táplálkozási tanácsadó képzést, de a szakirányú végzettség hiányában nem kezdhettem el. Ezért határoztam el, hogy belevágok a fitness instruktori képzésbe, de akkor még egyáltalán nem terveztem ebben a szakmában dolgozni. Már a képzés első alkalmával kiderült, hogy a tudásom igen hiányos a témában, pedig azt gondoltam, hogy én mindent tudok, mint ahogy az edzőterembe járó srácok nagyrésze gondolja. A képzés végére tudtam, hogy ezzel szeretnék a jövőben foglalkozni és még többet tanulni a témában, ezért folytattam a tanulmányaimat a személyi edző képzésen, majd szenior tréner lettem. Ezután egy kicsit a táplálkozás irányba mentem el és belevágtam egy amerikai, majd egy angol vegán és vegetáriánus táplálkozási tanácsadó képzésbe.

  Mindig is fontosnak tartottam, hogy naprakész információkat adhassak át a vendégeim számára, ezért rendszeresen továbbképzéseken veszek részt Jelenleg is három képzés elvégzése van folyamatban. Számomra legalább olyan fontos a precizitás az edzéseimen, mint a mérnöki munkám során. Nálam elengedhetetlen minden egyes edzésed megtervezése, naplózása, annak érdekében, hogy a fejlődésed nyomonkövethető, tervezhető legyen és ezáltal elérd a kívánt céljaid. Az edzéseid mindig a céljaidnak, az egyéni igényeidnek és a fizikai állapotodnak megfelelően kerülnek összeállításra, maximálisan figyelembe véve a prevenciót.

  Weboldalam:

  Elérhetőségeim:

  AktinGYM

  Budapest, Lovag utca 15
  Telefon:
  Online edzés?
  Igen
  Edzés típusa:
  Funkcionális edzés, Köredzés, Senior tréner, Személyi edzés, TRX
  Hétfő:
  Kedd:
  Szerda:
  Csütörtök:
  Péntek:
  Szombat:
  Vasárnap: