Fábián Dániel


  Adataim:

  ID:
  IWIREPS_20/05891
  Szakképzettség:
  Fitness instruktor, Személyi edző
  Nyelvek:
  Bemutatkozás:

  Sok edzővel ellentétben a rendszeres sport nem volt az életem része már gyerekkorom óta. Szinte egyik sportban sem voltam tehetséges. Gyerekként főként a számítógépek, a műszaki dolgok vonzottak és imádtam szerelni, különösen a kerékpárom. Akkor a biciklizés volt az életemben az egyetlen olyan sport, amit szívesen végeztem, bár sohasem tekintettem rá sportként. A súlyzós edzést 15 éves koromban kezdtem el, azzal a céllal, hogy az akkori 100 kg-os tömegemet lefaragjam 20-25 kg-al. Később az egyetemi tanulmányaim alatt, majd a villamosmérnöki pályafutásom során is a rengeteg ülőmunka kompenzálására kiváló megoldást nyújtott számomra ez a sport. Ma már több mint 13 éve az életem része a súlyzós edzés és már sem tudnám képzelni milyen lenne nélküle.

  Már az egyetemi éveim során az edzés mellett egyre inkább elkezdett érdekelni a növényi táplálkozás, többször elgondolkodtam rajta, mit keresek a mérnöki karon. Az egyetem elvégzését követően szerettem volna elvégezni egy táplálkozási tanácsadó képzést, de a szakirányú végzettség hiányában nem kezdhettem el. Ezért határoztam el, hogy belevágok a fitness instruktori képzésbe, de akkor még egyáltalán nem terveztem ebben a szakmában dolgozni. Már a képzés első alkalmával kiderült, hogy a tudásom igen hiányos a témában, pedig azt gondoltam, hogy én mindent tudok, mint ahogy az edzőterembe járó srácok nagyrésze gondolja. A képzés végére tudtam, hogy ezzel szeretnék a jövőben foglalkozni és még többet tanulni a témában, ezért folytattam a tanulmányaimat a személyi edző képzésen, majd szenior tréner lettem. Ezután egy kicsit a táplálkozás irányba mentem el és belevágtam egy amerikai, majd egy angol vegán és vegetáriánus táplálkozási tanácsadó képzésbe.

  Mindig is fontosnak tartottam, hogy naprakész információkat adhassak át a vendégeim számára, ezért rendszeresen továbbképzéseken veszek részt Jelenleg is három képzés elvégzése van folyamatban. Számomra legalább olyan fontos a precizitás az edzéseimen, mint a mérnöki munkám során. Nálam elengedhetetlen minden egyes edzésed megtervezése, naplózása, annak érdekében, hogy a fejlődésed nyomonkövethető, tervezhető legyen és ezáltal elérd a kívánt céljaid. Az edzéseid mindig a céljaidnak, az egyéni igényeidnek és a fizikai állapotodnak megfelelően kerülnek összeállításra, maximálisan figyelembe véve a prevenciót.

  Weboldalam:

  Elérhetőségeim:

  AktinGYM

  Budapest, Lovag utca 15
  Telefon:
  Online edzés?
  Igen
  Edzés típusa:
  Erőnléti edzés, Funkcionális edzés, Köredzés, Senior tréner, Személyi edzés, TRX
  Hétfő:
  Kedd:
  Szerda:
  Csütörtök:
  Péntek:
  Szombat:
  Vasárnap:
  Megjegyzés:
  Az AktinGYM alapítóiként célunk egy olyan privát edzőterem kiépítése volt, ahol exkluzív, privát környezetben, magas színvonalú szolgáltatással segíthetjük a vendégek céljainak elérését. Színes, de tudományosan alátámasztott módszerekkel dolgozunk, itt minden gyakorlatnak helye van. Edzőtermünk könnyen megközelíthető, a jó hangulathoz korszerű eszközök és kellemes zene társul.

  Nálunk prioritás a személyre szabottság és fejlődésed nyomon követése, ezért első alkalommal részletes állapotfelméréssel kezdjük az órát, hogy leginkább rád szabjuk az edzésprogramot. Az egészségügyi háttered feltérképezése és elérendő céljaid lesznek edzésterved biztos alapjai.

  Ha érdekel a vegetáriánus, vagy vegán irányzat, akkor jó helyen jársz, mert mindketten vegán személyi edzők vagyok. Táplálkozási tanácsokkal is támogatni tudjuk céljaid elérését növényi étrend mellett is.

  Itt valódi tudás átadása történik, szélesítjük perspektívánkat és folyamatos továbbképzésekkel követjük le a sport- és táplálkozástudomány irányváltásait, innovációit. Közös munkánk során mélyebb ismeretre tehetsz szert tested működését illetően. Megismerkedhetsz a gyakorlatok szabályos kivitelezésével, határaid biztonságos feszegetéseivel és a „miértekre” is megkapod a választ, ha komolyabban érdekel az edzéselmélet.

  Csatlakozz hozzánk és evezz velünk új vizekre, ismerkedj meg a módszerrel, ami működik és kóstolj bele a testedzés teljesen új dimenziójába.