Fábián Dániel


  Adataim:

  ID:
  IWIREPS_20/05891
  Szakképzettség:
  Fitness instruktor, Személyi edző
  Nyelvek:
  Bemutatkozás:

  Gyerekként főként a számítógépek, a műszaki dolgok vonzottak és imádtam szerelni, különösen a kerékpárom. Akkor a biciklizés volt az életemben az egyetlen olyan sport, amit szívesen végeztem. 15 évesen ismerkedtem meg a súlyzós edzéssel, akkor azzal a céllal, hogy az akkori túlsúlyomat lefaragjam és esztétikusabban nézzek ki. Tanulmányaimat a mérnöki pályán folytattam és 8 évig ebben a szakmában is tevékenykedtem. Ez idő alatt egyre inkább azt éreztem, hogy ez nem az én utam, nem találok benne kihívást.

  Szabadidőmében szinte csak az edzessél, a sporttáplálkozással és az ezekkel kapcsolatos információszerzéssel foglalkoztam. Sorra képzéseket végeztem el a témában. Először csak másodállásban kezdtem el edzőként dolgozni, de hamar rájöttem, hogy imádom ezt csinálni és nem sokkal később fel is adtam a mérnöki pályafutásom.

  Korábban azért választottam a műszaki pályát, mert imádtam a fizikát, de sajnos a mérnöki karrierem során nem sokat tudtam ezzel foglalkozni, míg edzőként a biomechanika a szakma egyik alapja, ami kőkemény fizika. Ha például nőként farizom fejlesztési célokkal jössz hozzám és olyan antropometriai méretekkel rendelkezel, hogy a szabadsúlyos guggolás a te adottságaiddal fizikai képtelenség, hogy farizom hangsúlyos legyen, akkor nálam nem fogsz szabadsúlyos guggolást végezni. De garantáltan megtaláljuk azt a gyakorlatot, ami a te adottságaidnak optimális lesz fejlődési és prevenciós szempontból is.

  Mindig is fontosnak tartottam, hogy naprakész információkat adhassak át a vendégeim számára, ezért rendszeresen továbbképzéseken veszek részt, követem a friss kutatásokat. Nálam elengedhetetlen minden egyes edzésed megtervezése, naplózása, annak érdekében, hogy a fejlődésed nyomonkövethető, tervezhető legyen és ezáltal elérd a kívánt céljaid. Az edzéseid mindig a céljaidnak, az egyéni igényeidnek és a fizikai állapotodnak megfelelően kerülnek összeállításra, maximálisan figyelembe véve a prevenciót.

  Weboldalam:

  Képeim:

  Elérhetőségeim:

  AktinGYM

  Budapest, Lovag utca 15
  Telefon:
  Online edzés?
  Igen
  Edzés típusa:
  Erőnléti edzés, Funkcionális edzés, Köredzés, Senior tréner, Személyi edzés, TRX
  Hétfő:
  Kedd:
  Szerda:
  Csütörtök:
  Péntek:
  Szombat:
  Vasárnap:
  Megjegyzés:
  Az AktinGYM alapítóiként célunk egy olyan privát edzőterem kiépítése volt, ahol exkluzív, privát környezetben, magas színvonalú szolgáltatással segíthetjük a vendégek céljainak elérését. Színes, de tudományosan alátámasztott módszerekkel dolgozunk, itt minden gyakorlatnak helye van. Edzőtermünk könnyen megközelíthető, a jó hangulathoz korszerű eszközök és kellemes zene társul.

  Nálunk prioritás a személyre szabottság és fejlődésed nyomon követése, ezért első alkalommal részletes állapotfelméréssel kezdjük az órát, hogy leginkább rád szabjuk az edzésprogramot. Az egészségügyi háttered feltérképezése és elérendő céljaid lesznek edzésterved biztos alapjai.

  Ha érdekel a vegetáriánus, vagy vegán irányzat, akkor jó helyen jársz, mert mindketten vegán személyi edzők vagyok. Táplálkozási tanácsokkal is támogatni tudjuk céljaid elérését növényi étrend mellett is.

  Itt valódi tudás átadása történik, szélesítjük perspektívánkat és folyamatos továbbképzésekkel követjük le a sport- és táplálkozástudomány irányváltásait, innovációit. Közös munkánk során mélyebb ismeretre tehetsz szert tested működését illetően. Megismerkedhetsz a gyakorlatok szabályos kivitelezésével, határaid biztonságos feszegetéseivel és a „miértekre” is megkapod a választ, ha komolyabban érdekel az edzéselmélet.

  Csatlakozz hozzánk és evezz velünk új vizekre, ismerkedj meg a módszerrel, ami működik és kóstolj bele a testedzés teljesen új dimenziójába.