Zsigmond Árpád


  Adataim:

  ID:
  IWIREPS_23/014241
  Szakképzettség:
  Sportedző
  Nyelvek:
  Bemutatkozás:

  MINŐSÉG A VÉDJEGYÜNK
  Rendelkezünk a legképzettebb oktatókkal, akik karatét művelnek és folyamatosan oktatják magukat. A karatét a hagyományos értékek alapján, magas színvonalon kínáljuk.

  Edzéseinkkel komplex rendszert biztosítunk tanítványainknak, ami a Karate Do, és az egészséges életvitel jobb megértéséhez vezet.
  Magasabb övfokozatú karatekáinknak lehetőséget biztosítunk, hogy megismerkedhessenek a tradicionális fegyverek használatával (Tanto, Jo, Nunchaku, Sai, Bokken, Katana). a chi-kung, a Buddhizmus alapjaival, felkeltve érdeklődésüket a későbbi mélyebb ismeretek befogadáshoz.
  Dojonk Szabályzata értelmében a magasabb övfokozatokhoz kötelező edzőtáborok, és Budo ismeretek is társulnak.
  Érden https://www.garyokakudojo.eu/erdi-edzesek-idopontja, Veszprémben Nagy Lóránt 4. danos mester vezetésével https://www.garyokakudojo.eu/veszpremi-edzesek-idopontja a Pannon Egyetemen, és Peremartonban https://www.garyokakudojo.eu/peremartoni-edzesek-idopontja is oktatunk kripli Zsolt 3. danos mester vezetésével oktatunk.
  A Dojo vezető edzője Zsigmond Árpád 5.Dan és Nagy Varjas László 6.Dan .

  A Garyokaku Dojoban a múlt öröksége találkozik korunk Budojával, megőrizve a hagyományokat és fejlesztve azt, így továbbadva a jelen Karatékáinak
  A Garyo Kaku Dojo azzal a céllal jött létre, hogy segítse, támogassa a karate sporttevékenységet, közreműködjön annak személyi és tárgyi feltételeinek megteremtésében. A Klub célja közreműködni sportolók nevelésében, sporttevékenységében, versenyeztetésében és minden olyan tevékenységben, melyek elősegítik, illetve szükségesek ahhoz, hogy a Klub sportoló tagjai eredményesen sportolhassanak akár versenyszerűen, akár tömegsportszinten, kiemelten a karate területén.

  A Klub nonprofit szervezetként számos közhasznú tevékenységnek tesz eleget: Sport, oktatás, ismeretterjesztés, egészségmegőrzés, betegségmegelőzés, rehabilitációs tevékenység, képességfejlesztés, kulturális tevékenység. A karate mint sport, természetes mozgásformáin keresztül egészségünk megőrzését szolgálja, gyerekek esetében kifejezetten betegségmegelőző és képességfejlesztő szerepkört lát el. A JKA Garyokaku Dojo célja és egyben küldetésnyilatkozata, hogy civil szervezetként a gyakorlók számára megteremtse azt a háttérbázist, amely lehetővé teszi egy tradicionális – autentikus forrásból merítő japán alapokon nyugvó Karate-Do magas szinten történő gyakorlását, és megteremti a budokává, versenyzővé, ill. oktatóvá válás lehetőségét azok számára akik példamutatóan óhajtanak e harci művészettel foglalkozni.
  Klubunk jelenlegi formájában 2005 óta működik, lehetőséget adva érdi és az érd környéki települések érdeklődőinek számára a JKA Shotokan karate edzések látogatására.

  Mindenkit szeretettel látunk, legyen az kicsi vagy nagy, minden korosztály megtalálja nálunk a neki való edzés lehetőséget, karate technikát és Budo spiritet.

  A JKA Karate egészét tanítjuk, és az övvizsga rendszeren keresztül kérjük számon tanítványainktól, mindenkit a szintjének megfelelően értékelve. Edzéseinken kiemelt helyet foglalnak el az alapgyakorlatok (kihon), a formagyakorlatok (kata) és a küzdelem (kumite) megfelelő fokozatainak tanítása és gyakoroltatása.

  Tanítványaink, edzőink rendszeresen, évente több alkalommal, magyarországi (Palóc Gasshuku, Budapest Gasshuku) és külföldi edzőtáborokban (pl. Celje, Tauberbischofsheim) vesznek részt, fejlesztik magasabb szinten tudásukat, nemzetközileg kipróbált, neves Japán Mesterek (pl. Kurihara sensei, Naka sensei, stb.) irányításával. Némely tagunkat (itt akár gyerekeket is említhetnénk) személyesen is ismerik az instruktorok.

  Szeretettel várunk edzéseinkre!

  Weboldalam:

  Képeim:

  Elérhetőségeim:

  Karate- JKA Garyokaku Dojo ( Érdi Harcművészeti Központ)

  Érd, Angyalka utca 2., 2030
  Telefon:
  Online edzés?
  Nem
  Edzés típusa:
  Csoportos órák, Erőnléti edzés, Gerinctréning, Gyermekfitnesz, Versenyfelkészítés
  Hétfő:
  Kedd:
  Szerda:
  Csütörtök:
  Péntek:
  Szombat:
  Vasárnap:
  Megjegyzés:
  Sok Szeretettel várjuk a JKA Karate iránt érdeklődőket. Napjainkban nagyon népszerű a Gyermek- Szülő közös edzés! Palettánkon szerepel még a - gerinctorna, - pilates- core edzés,- gyermek mozgásfejlesztés ( www.titamozgasstudio.hu). Workshopok, edzőtáborok ( bejárás, ott alvós) színesítik a programjainkat.

  Tita mozgásstudio

  Érd, Badacsonyi utca 42
  Telefon:
  Online edzés?
  Nem
  Edzés típusa:
  Csoportos órák, Gerinctréning, Gyermekfitnesz, Mobility tréning, Pilates, Személyi edzés
  Hétfő:
  Kedd:
  Szerda:
  Csütörtök:
  Péntek:
  Szombat:
  Vasárnap:

  Karate- Jka Peremarton Dojo

  Berhida, Orgona út 2, 8182
  Telefon:
  Online edzés?
  Nem
  Edzés típusa:
  Csoportos órák, Erőnléti edzés, Gyermekfitnesz, Személyi edzés, Versenyfelkészítés
  Hétfő:
  Kedd:
  Szerda:
  Csütörtök:
  Péntek:
  Szombat:
  Vasárnap:

  Karate- JKA Veszprém Dojo, Pannon Egyetem, Testnevelési Tanszék

  Veszprém, Egyetem utca 10, 8200
  Telefon:
  Online edzés?
  Nem
  Edzés típusa:
  Csoportos órák, Erőnléti edzés, Funkcionális edzés, Köredzés, Páros edzés, Személyi edzés, Versenyfelkészítés
  Hétfő:
  Kedd:
  Szerda:
  Csütörtök:
  Péntek:
  Szombat:
  Vasárnap:
  Megjegyzés:
  Testnevelési követelményeidet teljesítsd nálunk, várunk Szeretettel!