Gombor Nikoletta


  Adataim:

  ID:
  IWIREPS_21/06711
  Szakképzettség:
  Csoportos fitness instruktor
  Nyelvek:
  Bemutatkozás:

  Gombor Nikoletta vagyok, csoportos fitness instruktor. Gyerekkorom óta mozgásban vagyok, több évig táncoltam, ezt követően pedig különféle funkcionális edzésekre jártam.
  Jelenleg 5 éve jógázom és futok, ezért kiemelten fontosnak tartom a törzsizmaik erősítését és nyújtását, hiszen ez az alapja az összes mozgásnak, a helyes testtartásnak, az erőfejlesztő gyakorlatok pontos kivitelezésének.

  A Core Training óráimon a csípőtől egészen a vállakig megdolgoztatjuk ezeket a tartóizmokat. Az edzés dinamikus bemelegítéssel kezdődik, majd következnek a speciális gyakorlatok. Az óra köredzés formájában zajlik instabil környezetet teremtve a gyakorlatok végrehajtása közben, így nem csupán az izmokat, hanem a központi idegrendszer idegpályáit és trenírozzuk. Az edzést változatos eszközhasználat színesíti és nehezíti, mint például a bosu, fitball labda, gumikötél, kézi súlyzó stb. A Core Training tehát erősíti a tartóizmokat, növeli a hajlékonyságot, nyújtja a rövidülésre hajlamos izmokat, fejleszti az egyensúlyt. Nemtől, kortól és edzettségi szinttől függetlenül bárkinek ajánlott, aki erős, stabil és feszes törzsizomzatra vágyik.

  Az óráim során igyekszem dinamikus, változatos, könnyen elsajátítható, de mégis hatásos gyakorlatokkal készülni, a prevenció elvét maximálisan betartva. Célom, hogy mindenki jókedvűen, jóleső fáradtsággal távozzon, és a céljainak megfelelő edzést kapja. A mottóm: stabil tartóizom, szép tartás, egészséges gerinc, boldog élet!

  Képeim:

  Elérhetőségeim:

  Victory Fittness Nagykanizsa

  Nagykanizsa, Récsei út 26, 8800
  Online edzés?
  Igen
  Edzés típusa:
  Csoportos órák, Gerinctréning, Köredzés, Mobility, Pre- és Postnatál tréning
  Hétfő:
  Kedd:
  Szerda:
  Csütörtök:
  Péntek:
  Szombat:
  Vasárnap: