Király-Zellei Rita


  Adataim:

  ID:
  IWIREPS_22/012211
  Szakképzettség:
  Személyi edző
  Nyelvek:
  angol, magyar
  Bemutatkozás:

  BCAtraining néven indítottam el magán stúdiómat, melynek célja nevéből (kifejtem alább ;) ) is következően a sportrehabilitáció, regeneráció és funkcionális tréningek. A BCA az érzékelés alapszabályát takarja, azaz egyensúly-koordináció- és ügyesség fejlesztés hármasa (balance-coordination-agility), melyet a mobilizáció-stabilizáció-funkcionális mozgástréning hármasa sző át. Tehát erősítő, funkcionális tréningeket tartok elsősorban, de a sportrehabilitációs technikákkal.

  A célod között sportolóként a magabiztosság, a jó érzékelés egyik alap tényező, hogy sérülésmentesen és hosszútávon is fejlődni képes legyél. Mindegy, hogy kezdő vagy akár profi sportoló vagy, ebben az egyben biztosan ugyanaz a cél. Mozgásaid kellő érzékelése nélkül, vagy azokra való kései reakcióból adódóan pontatlanság, sérülés veszély és szimpla eredménytelenség következik.

  Az én célom, hogy ezt megtanítsam, megértés, tudás útján a fejlődés sokkal könnyebb. Programjaim edukatív programok. Gyakorlatok, edzésterv mellett kezelés technikákat, regenerációs protokollt, és alapvető anatómiai, biomechanikai ismereteket is elsajátítasz. Na nem kell félni, nem kérdezem ki, egyszerűen érteni fogod mi miért szerepel az edzéstervben, sőt magad is tudsz majd tervezni, és váratlan események esetén is reagálni.

  2006-ban végeztem 3 közgazdaságtani egyetemi diploma után sportszervezőként az IWI-nél, egy sportszálloda tervezése, építése és több mint 10 évig történő üzemeletetése kapcsán. A szálloda mellett folyamatosan sport eseményeket szerveztem a helyi közösségnek. 2017-ben instruktori majd személyi edzői képesítést is szereztem, melyeket kisfiam születés után éreztem fontosnak, mivel nehezen találtam nekem való mozgásformát, megváltozott állapotom okán annak ellenére, hogy egész életemben sportoltam. (Versenyszerűen úsztam, és atlétizáltam. Hobbiszerűen fitness, később már a futás is ide avanzsálódott, jó pár extrém sport, síelés, és a lovaglás)

  Nem volt kérdés, hogy azonnal megyek innen tovább a rehabilitáció irányába, így végeztem rengeteg képzést e témában. Sportrehabilitációs és funkcionális tréner képzés mellett, gerinctréner, szülés utáni és kismama tréninget vezető tréner lettem. Gyógymasszőr végzettségemet is kiegészítve pedig sokféle, elsősorban fascia kezelési technikát sajátítottam el.

  Mindezeket egyben használva saját programokat is írtam: BCAtraining sportrehabilitációs program - sérülés utáni, vagy rövidebb-hosszabb kihagyás után sportba való visszaintegrálási szándékú sportolóknak, kezdő sportolóknak hatékony és nem kártékony elindulás, hobbi sportolóknak komplex rendszerszemlélet és edzés.
  Hinging rider lovas mozgáskorrekciós tréning kifejezetten lovas sportágakban résztvevőknek

  Továbbá TripleX gerinc program és a fitmummy pre-, és postnatális program végzett képviselője is vagyok.

  Stúdióm Budapesten a XIII. kerületben található, funkcionális terem, jóga-gerinctréning terem, és masszázs-kezelő helyiséggel felszerelve többek között NNK gyógytorna rendelő engedéllyel is rendelkezünk, mivel komplex szolgáltatásként gyógytorna-manuálterápia-sportrehabilitáció-gyógymasszázs-kezelések-jóga-gerinc specializált mozgásprogramok mind elérhetők.

  Várlak szeretettel!

  Weboldalam:

  Elérhetőségeim:

  BCAtraining sportrehabilitációs és funkcionális tréning központ

  Budapest, Petneházy utca 60, 1139
  Telefon:
  Online edzés?
  Igen
  Edzés típusa:
  Funkcionális edzés, Gerinctréning, Korrektív tréning, Kötőszöveti kezelés, Mobility, Pre- és Postnatál tréning, Sportrehabilitáció, Személyi edzés
  Hétfő:
  Kedd:
  Szerda:
  Csütörtök:
  Péntek:
  Szombat:
  Vasárnap:
  Megjegyzés:
  Gyógytorna
  Manuálterápia
  Gyógymasszázs
  Jóga
  Baba-mama foglalkozások