Kovács Anita Fanni


  Adataim:

  ID:
  IWIREPS_21/07211
  Szakképzettség:
  Csoportos fitness instruktor
  Nyelvek:
  Magyar, Angol
  Bemutatkozás:

  Gyerekkorom óta folyamatosan az életem része a sportolás különböző formákban, verseny aerobic, tánc, lovaglás terén is kipróbáltam magam. Több évnyi csoportos fitness órára járást követően, 26 éves felnőtt fejjel értem meg arra, hogy hobbiból egy magasabb szintre emeljem a sport iránti szeretetem és ezt másoknak is átadhassam.
  Az IWI Nemzetközi Fitnesziskola csoportos fitnesz instruktor képzését 2019-ben végeztem el, illetve ezzel párhuzamosan elvégeztem szintén az IWI szervezésében a FITFIGHT® INSTRUCTOR képzést is. Jelenleg pedig a személyi edző képzést kezdtem meg.

  Az óráimon a jó hangulat mellett célom a változatos eszközökkel történő erősítés, állóképesség fejlesztés és, hogy mindenki fáradtan, de feltöltődve távozzon. :) A mai világban úgy gondolom, hogy az emberek többsége sajnos a saját maga egészségét, illetve az ebbe fektetett energiát és pénzt háttérbe helyezi a materiális javak mellett. Pedig az emberi szervezet hálás, pont annyit kapunk vissza hosszú távon, amennyi energiát belefektetünk.

  „A komfortzónád az a hely, ahol az álmaid meghalnak!” – én ezt vallom, és ehhez mérten igyekszem alakítani vendégeim edzését, illetve a saját edzéseimet is, nálam a fejlődés kulcsfontosságú hosszabb távon.

  Elérhetőségeim:

  Aréna Fitness Duna Pláza

  Budapest, Duna Plaza, Váci út
  Online edzés?
  Nem
  Edzés típusa:
  Aerobik, Csoportos órák, Köredzés
  Hétfő:
  Kedd:
  Szerda:
  Csütörtök:
  Péntek:
  Szombat:
  Vasárnap: