Szabó Csilla


  Adataim:

  ID:
  IWIREPS_23/015811
  Szakképzettség:
  Sportoktató
  Nyelvek:
  Bemutatkozás:

  Sziasztok, Szabó Csilla vagyok testépítés-fitness sportoktató.
  Gyermekkorom óta lételemem a mozgás 3 éves korom óta folyamatosan sportolok mind verseny, mind pedig hobbiszinten. Kezdetben tornáztam, majd később akrobatikus rock and rolloztam, versenyszerűen röplabdáztam és társas táncoltam. A csoportos fitness órák széles tárházát kipróbáltam, mint például a spinning, spinracing, walkenergie, tabata és a max training. Szabadidőmet is túlnyomó részt sporttal töltöm, túrázom, biciklizem, futok és síelek.
  A konditermi edzés megkezdésekor jöttem rá, hogy számomra a testépítés megfelelő sportág, ebben látom a kihívást, itt tudok teljes mértékben mentálisan kikapcsolódni. Jelenleg a versenyzői karrierem elején vagyok, mellyel az a célom, hogy a korlátaimat leküzdve minél többet hozzak ki magamból, példát mutassak másoknak, hogy megfelelő akarattal mindenre képesek vagyunk.
  Meggyőződésem, hogy az edzőtermi edzések során mindenkinek szüksége van személyi edzőre, mivel mindamellett, hogy segít a gyakorlatok helyes és sérülésmentes kivitelezésében ő az, aki motivál és segít a legtöbbet kihozni magunkból!
  A személyi edzéssel az a célom, hogy szakmai tudásommal segítsek a vendégeimnek az életmódváltásban, növeljem bennük a sport iránti szeretetet és megismertessem velük annak fontosságát, jótékony hatásait.
  Keress bátran, ha fogyni szeretnél, alakot szeretnél formálni, növelni szeretnéd az állóképességedet vagy csak szimplán maga a mozgás miatt kezdenél el konditerembe járni és én mindent megteszek azért, hogy elérd a kitűzött céljaidat!
  „A siker létráját nem lehet zsebre tett kézzel megmászni.”
  Arnold Schwarzenegger

  Elérhetőségeim:

  Cutler Pécs

  Pécs, Megyeri út 76, 7632
  Telefon:
  Online edzés?
  Nem
  Edzés típusa:
  Páros edzés, Személyi edzés
  Hétfő:
  Kedd:
  Szerda:
  Csütörtök:
  Péntek:
  Szombat:
  Vasárnap: