Április 7-től négy egész napon át ismét élőben jelentkezik a FIBO! Rengeteg tapasztalatot, munkát és lelkesedést tettek a szervezők abba, hogy a 2022-es esemény méltó fizikai valósággá válhasson mind a kiállítók, mind pedig a látogatók részére.

6 csarnokban lesznek láthatók az újdonságok és innovációk, de ezúttal számos különleges területet is létrehoztak a látogatóknak és egy teljesen új FIBO kongresszus helyszín áll majd rendelkezésre ez év áprilisában. Idén ugyanis a Cologne Exhibition Centerben hallgathatod a szakma csúcsainak előadásait. (kimész a csarnokból, és pont mellette. Térkép azért legyen nálad!)

A FIBO nem csupán a leginspirálóbb és legnevesebb szakmai kiállítás, de a legszélesebb kapcsolódó szakmai spektrumot lefedő esemény is: egészség, wellness, spa, rehabilitáció, fitnesz, versenysport, menedzsment, kerekasztal beszélgetések, fórumok, és még ennél is több releváns innováció, amivel érdemes lépést tartani, na szóval, ezek mind egy helyszínen lesznek!

Miért járjon egy fitneszszaki szakmai eseményekre?

Most, hogy kipipáltam a Dubai Expo látogatását elmondom mit kaptam egy NEM szakmai kiállítástól:

Rugalmasságot, szélesebb látókört, nyitottságot, bizodalmat az emberekben, új ismeretségeket, reményt arra, hogy az emberek végül jók, túléltem fura kaják elfogyasztását és újra gondoltam még a saját étrendem is!

Szakmázni márpedig kell! Ismerkedni, beszélgetni, látni, hallani, benyomásokat szerezni, elhelyezni önmagad a térképen, megismerni az újdonságokat és eldönteni mi az, amivel te is tovább tudnál gondolkodni, vagy mi az, amivel épp nem. Látni és érteni a folyamatokat, mérlegelni, hogy ezek hogyan és milyen súllyal hatnak majd a te kis vállalkozásodra. Inspirálódni, újra töltekezni, aha élményeket szerezni, munkakapcsolatokat építeni, együttműködésekre szert tenni.

Persze lehet szakmai események nélkül is élni, de minek?

Exercise in Medicine, Spa, Digitális jövő, Vásárfia

Az Exercise in Medicine annyira hot topic és annyira hangsúlyos, hogy természetesen helyet kap majd a kapcsolódó előadások és fórumok között is. Ha ez állna a fókuszodban, akkor a 8-as csarnokban találhatod a szakértőket és előadókat. Ugyanitt látod majd a Health, Wellness és Spa kiállítókat is.

A 6-os és 7-es csarnokban időutazásban vehetsz részt és tanulmányozhatod a fitneszbe oltott tech alapú jövőt. Vagy inkább tech-be oltott fitneszt azt hiszem… Lesznek itt élő emberek is, akik előadnak arról, hogyan hatja át a szektor jövőjét a mesterséges intelligencia.

Ha kijönnél az 5D-ből, akkor a 9-es csarnokban olyan jól ismert dolgokkal találkozhatsz, mint a funkcionális tréning vagy a csoportos órák világa. A helyszínen lesz rengeteg neves szaki és még több terem tulajdonos. Fórumot is tartanak majd, melyet a IFAA, Bodylife és a Perform Better pattintott össze.

Az 5-ös és 2-es csarnokban viszont már könnyedebb szórakozás részese lehetsz! Minden, ami egészséghez, táplálkozáshoz, edzőszerkóhoz, szépséghez, csoportos órákhoz köthető, azt itt meg is vásárolhatod! (javaslom, csak óvatosan!)

Ha pedig rádöbbentél. hogy sokkal többet költöttél a kelleténél, le is vezetheted a stresszt egy jó kis bringázással vagy a számos – feltehetőleg egész nap futó – edzések egyikével.

A 10-es csarnokban a vas szaga fogad majd, a FIBO POWER Hall-ban mindent megtalálsz, ami a testépítéshez, illetve a teljesítményfokozáshoz vagy a versenysporthoz szükséges.

S, ha már végig jártad az elképesztő alapterületű kiállítást és leülnél, akkor pont kapóra jöhet az a rengeteg előadás és 100% szakmai beszélgetés, mely folyamatosan és több helyszínen lesz elérhető. Figyelj, hallgass és jegyzetelj, de főként ismerkedj!!!

A FIBO kedvcsinálót Csurgó Krisztina személyi edző, iskolai magatartás és well-being vezető késztette.

Ingyenes belépő igénylés: nálunk!

Képek forrása és további információk: https://www.fibo.com/