UPDATE:

Fibo 2022 áprilia

A FIBO -t, amelyet eredetileg 2021. november 4-7 -ig terveztek, a fennálló járványhelyzet és bizonytalanságok miatt ismét elhalasztják.
Új időpont Kölnben: 2022. április 7 – 10.

A világ minden tájáról érkező kiállítók és látogatók teszik a FIBO -t az egész fitneszipar vezető kereskedelmi kiállításává. Jelenleg azonban a globális fitneszipar számos vállalata, cége továbbra is érintett a változó utazási korlátozásokban.

“Egy olyan nagyszabású, nemzetközi rendezvény, mint a FIBO, nem valósítható meg a jelenlegi körülmények között. Azok az elvárások, amelyekkel kiállítóink, látogatóink, partnereink és velünk szemben a világ vezető fitneszipari kiállítása állít, nem teljesülhetnek a mostani, őszi körülmények között ” – mondta Benedikt Binder-Krieglstein, CEO of the organiser RX Austria & Germany. “Ezért úgy döntöttünk, kiállítóinkkal és partnereinkkel együtt, hogy az eseményt 2022 áprilisára halasztjuk.”

Ez azt jelenti, hogy a FIBO jövőre visszatér a szokásos tavaszi menetrendhez.

Hivatalos értesítő itt olvasható.

 

————————————————————————————————————————————————————————————–

A FIBO-t már többször el kellett halasztani, a 2020. áprilisi esemény, mely tavaly még 150 000 látogatót fogadott, 2020. novemberében lett digitális formában megtartva.

Bíztunk benne, hogy a hagyományosan Kölnben megrendezésre kelülő eseményt már nem kell eltolni, azonban a járványhelyzet miatt először Június 24-27-re került át, majd a napokban érkezett a hír, hogy a végleges dátum november 4-7.

A világ legnagyobb fitnesz kiállításán kerülnek bemutatásra az új stúdió és edzésprogram koncepciók, valamint kiemelt téma lesz a Covid utáni növekedési lehetőségek.

Itt rendezik meg a European Health Futures Forum-ot is hibrid formában, csakúgy mint az egész esemény személyesen és online is látogatható.

 

Hivatalos értesítő itt olvasható

 

Információ és kép forrása: https://www.fibo.com/