2021. január 20-án megrendeztük az I. IWIREPs online szakmai konferenciát, mely nagy sikernek örvendett a szakmán belül.
 

Köszönjük a részvételt minden előadónak és érdeklődőnek, valamint a sok pozitív visszajelzést!

 

“Pár éve végeztem el a csoportos fitnesz instruktori képzést az IWI-nél, jelenleg Walesbol figyelem az élő konferenciát. Szerintem egy fantasztikus kezdeményezés ez Önöktől, nagyon színvonalas, és szerintem sokak számára nagyon hasznos, de legfőképpen nagyon pozitív hozzáállást fedeztem fel minden szakembertől. Tényleg fantasztikus, hogy Önök most felszólaltak, és a szakemberek jó irányba haladnak. Köszönjük az összefogást!”

“Minden eddig elhangzott téma és tartalom mellett, megelőlegezve a hátralévőket is, köszönet az ötletért, a szervezésért, a lehetőségért! Visszajött az egykori tanfolyami időszak jó hangulata!”

“Köszönjük szépen. Nagyon jó volt a konferencia. Remélem, nagyon nagyon remélem, hogy lesz folytatása ennek. Szuper volt, gratula a konferencia minden szervezőjének.”

“Nagyon szuper volt ez a konferencia, legyen folytatás! Sok gondolat kifejtésére nem volt még idő. 🙂 Köszönöm!”

“Az edzőket képviselő hölgy jókat mondott, lehetne még tőle kérdezni valamikor? Illetve a Mizsér Attilát jó ötlet volt meghívni”

“Szuper volt a konferencia, köszönöm! :)”

“Hiánypótló volt!”