A FIBO a világ vezető fitnesz-, wellness- és egészségügyi kiállítása Kölnben. Víziójukk egy erős fitneszipar és egy egészséges társadalom. Az aktív és holisztikusan tudatos életmód fontosabb, mint valaha és ez lesz a FIBO 2023 középpontjában.

Mi megint ott leszünk és segítünk abban, hogy Te is!

SAVE THE DATE: 2023. április 13-16.

A fittség és a testmozgás megteremti a fizikai egészség alapját. A FIBO 2023 ezért április 13-16. között még inkább az egészségmegőrzésre összpontosít – új formátumok, együttműködések és egy neves “egészségügyi nagykövet” segítségével.

500 millió ember – az Egészségügyi Világszervezet (WHO) szerint 2030-ra ennyien fognak szenvedni a mozgáshiány következményeitől. A WHO ajánlása: a felnőtteknek hetente legalább 150 percet kellene fizikailag aktívnak lenniük. A szakértők kulcsszerepet szánnak a fitnesziparnak is. Egy olyan feladatot, amelyet a FIBO és partnerei elfogadnak.

Az olyan kezdeményezésekkel és partnerekkel együtt, mint az “Exercise is Medicine”, a Europe Active és az Európai Egészségügyi és Fitness Fórum, a BSA Akadémia és a Német Egészségügyi és Prevenciós Főiskola, a szövetségek, a sportorvosok és a szakmabeli média, a FIBO 2023 még nagyobb hangsúlyt fog fektetni a fitnesz egészségügyi aspektusára. Az új “egészségügyi nagykövet”, a neves sporttudós Ingo Froböse, a kölni sportegyetem rehabilitáció és megelőzés professzora révén a FIBO a tömegek számára is láthatóvá és mindenekelőtt kézzelfoghatóvá kívánja tenni a fitnesz értékét az egészség érdekében.

“Fontos számunkra, hogy világosan bemutassuk a fitneszipar kulcsfontosságú és úttörő szerepét az emberek egészsége szempontjából” – mondja Silke Frank, a FIBO rendezvényigazgatója. “Célunk, hogy összehozzuk az iparág összes szereplőjét, hogy a hálózaton keresztül a lehető legnagyobb hatást érhessük el.”

Részletek folyamatosan: itt