REGISZTRÁLJ! LÉGY ELISMERT!

Az IWIREPs egyértelművé teszi a vendégek és a munkáltatók számára, hogy az egyes szakemberek végzettsége megfelel az általuk betöltött munkakörnek. Az IWIREPs tagok a Szakmai-Etikai Kódex szellemében végzik munkájukat, ezáltal is nyíltan felvállalva a professzionális, ügyfélközpontú, a vendég céljainak alárendelt magasszintű edzés megtartását.

ÉLVEZD TAGKÉNT AZ IWIREPS NYÚJTOTTA ELŐNYÖKET!

Minőség és bizalom:

Megfelelő szakemberek, a megfelelő helyen, a megfelelő szaktudással. Az IWIREPs tagjai igazolt végzettséggel, könnyen átlátható rendszerben jelennek meg, így tudjuk biztosítani azt, hogy mind a munkáltatók, mind a kliensek megtalálják az igényeiknek megfelelő szakembert és felvehessék a kapcsolatot egymással.

Szakmai támogatás:

Szakmai kutatásokat végzünk és ajánlásokat fogalmazunk meg, valamint tájékoztató tevékenységet végzünk a fitnesz és egészségfejlesztési szektor teljes egészének irányában, az illetékes hatóságoktól a munkavállalókig, különösen szükséghelyzetben.

Önfejlesztés:

A tagok számár elérhető és folyamatosan bővülő tartalmú online tudástár, a kedvezményes önképzések, továbbképzések révén az IWIREPs tagsággal rendelkező edzőink minőségi edzések tartására törekszenek.

Továbbképzések:

Kedvezményesen vehetsz részt szakmai konferenciákon, vagy választhatsz az IWI saját és partner workshopjaiból! Az élethosszig tartó tanulás jegyében tagjaink a szakmai naprakészségét alátámasztó kreditrendszerben gyűjthetnek pontokat 2021. második felétől.

Marketing előny:

A térképes edzőkereső egy hiteles bemutatkozási felület, amely hatékony álláskeresési és kapcsolatfelvételi lehetőséget kínál számodra. Teljes profillal feltüntetve magad új klientúrát építhetsz ki! Regisztrált fitnesz szakemberként nagyobb bizalomra és elismertségre számíthatsz a kliensek és a munkáltatók részéről is egyaránt.

Partnerkedvezmények:

Szektorális partnereink kiemelt kedvezményeket biztosítanak tagjaink számára termékeikből, szolgáltatásaikból.

Muscle & Motion hozzáférés:

Hozzáférést biztosítunk a professzionális edzéstervezést és szakmai naprakészséget segítő szoftver több moduljához is, melynek önálló előfizetése jelentős költség lenne.

Kapcsolatépítés:

Facebook csoportunkban bármely szakmai vonatkozású témában kérdést fogalmazhatsz meg, információkat oszthatsz tovább. Lehetőséged nyílik ezekről nyíltan egyeztetni a kollgákkal. Táékoztatunk a legfrisebb tartalamak megjelenéséről, szakmai rendezvényekrők és képzési kedvezményekről is.Segítünk bekerülni a hazai és nemzetközi fitnesz szektor vérkeringésébe.

Önkéntesség:

Munkánkba bekapcsolódva tehetsz azért, hogy szeretett hivatásod hosszú távon is elismert és prosperáló legyen!

ELŐNY MINDENKINEK

Az IWIREPs a fitneszipar összes szereplőjének előnyökkel szolgál:

A FITNESZ TERMEKNEK

A fitnesztermek vezetősége számára nem könnyű megtalálni azokat a munkavállalókat, akikkel elérhetik céljaikat. A marketing érték mellett segítünk a munkaadóknak, hogy hitelesített szakemberekkel dolgozhassanak együtt, és azok legyenek képesek alkalmazkodni az ő munkafolyamataikhoz is.

A VENDÉGEKNEK

A vendégek sokszor idegen terepre tévednek a fitnesz világában. Nehezen látják át, ki mihez ért, kitől milyen segítségre számíthatnak, sok esetben csalódás éri őket, mert az ígéretek nem fedik a valóságot. Az sem mindig egyértelmű számukra, hogy megfelelő szakemberrel együtt dolgozva könnyebben érhetnék el céljaikat. A szakmai szempontok kommunikálásával célunk a vendégek ismereteinek bővítése.

AZ EDZŐKNEK 

Az IWIREPs tagság egyfajta minőségbiztosítást jelent. Az ide tartozó edzők rendelkeznek azokkal a sztenderdekkel, tudásanyaggal, amivel Európa szerte megfelelnek az iparág követelményeinek. Ezen kívül folyamatosan képzik magukat, naprakészek, tudásukkal képesek kitűnni a többi edző közül.

A TELJES HAZAI FITNESZ SZEKTORNAK

Nem nehéz belátni, hogy a minőségi szolgáltatást végző edző munkájának eredménye, hogy többen, gyakrabban, aktívabban fognak sportolni, edzőterembe járni. Ez pedig üzleti oldalról nézve a szektor teljes forgalmát, szakmai szempontból pedig a bizalmat és a megbecsültségét növeli.