Regisztrálj az IWIREPs-be, légy elismert!

Az IWIREPs elsősorban azért jött létre, hogy megvalósítsunk egy olyan összefogást a fitnesz- és egészségfejlesztési szektorban, melyre még nem volt példa!

Itt szakmai támogatásra találsz, lehetőséged van az önfejlesztésre, felteheted a kérdéseid, melyre megpróbálunk választ adni vagy együtt megkeresni a megoldásokat, kedvezményekben részesülhetsz és nem utolsó sorban egy erős, szakmailag elkötelezett edzői közösség tagja lehetsz. A tagsággal járó előnyökről bővebben itt olvashatsz.

AZ IWIREPs tagság feltételeit és a tagsági díjakat megtekintheted IDE KATTINTVA.

A regisztráció folyamata

1.

Kattints az oldal alján található Regisztráció gombra és készítsd elő a szakmai végzettségedet igazoló dokumentumo(ka)t!

2.

Töltsd ki a megfelelő adatokkal a regisztrációs űrlapot, majd kattints ott is a Regisztráció gombra.

3.

A megadott e-mail címedre a regisztráció megerősítéséhez küldünk egy linket. (Amennyiben nem találod a bejövő üzenetek között, ellenőrizd a spam és egyéb mappákban is.)

4.

Amennyiben adataid és végzettséged megfelelnek a Tagsági feltételeknek, illetve az éves tagsági díjad beérkezett a számlánkra, regisztrációd jóváhagyásáról üzenetben fogsz értesítést kapni.

5.

Regisztrációd jóváhagyása után profilod nyilvánossá válik az edzőkeresőben, amennyiben kitöltötted az edzőteremre vonatkozó adatokat (A kereső térkép alapú, tehát minimum a város megjelölése szükséges!).

6.

Jelentkezz be és bővítsd profilodat: Facebook, Instagram és Youtube elérhetőségeket adhatsz meg, képeket tölthetsz fel, megadhatod, hogy mely termekben vagy elérhető és milyen edzéseket tartasz.