Ungár Bence


  Adataim:

  ID:
  IWIREPS_20/05311
  Szakképzettség:
  Személyi edző ( OKJ 55 813 01 )
  Nyelvek:
  magyar, angol
  Bemutatkozás:

  Ungár Bence vagyok, 1985-ben születtem Budapesten.

  18 évvel ezelőtt ismerkedtem meg az ökölvívással és a thai-kickboxszal, mely sportágakban versenytapasztalatra is szert tettem. Az általános fittség mellett fontos számomra az esztétikus fizikum is, így a testépítő jellegű edzésekre is nagy hangsúlyt fektetek.

  Végzettségeimet a Testnevelési Egyetemen (TF), mint sportszervező illetve az IWI Nemzetközi Fitnesziskolában, mint személyi edző szereztem meg. 

  Az általam irányított edzéseket a vendégeimmel közösen meghatározott céloknak rendelem alá. Edzésrepertoáromban a saját testsúlyos elemek éppúgy megtalálhatóak, mint a klasszikus testépítő gyakorlatok. Ezek mellett küzdősportelemekkel színesítem az edzéseket. Hiszek a különböző edzésmódszerek megfelelő kombinálásának eredményességében! Mindehhez hozzá adok egy nagy adag harci szellemet, győzni akarást! Megalkuvást nem tűrően segítem edzettjeimet a közös CÉL elérésében!  Számomra ez jelenti a VIKING TRAININGET!

  Amennyiben fogyni szeretnél vagy izomtömeget építenél, esetleg egy jobb testkompozíció elérése a cél, keress bizalommal, garantálom a jó hangulatú, hatékony edzéseket!

  Elérhetőségeim:

  BSK Crossfight

  1033 Budapest, Szentendrei út 89-95
  Online edzés?
  Nem
  Edzés típusa:
  Személyi edzés
  Hétfő:
  Kedd:
  Szerda:
  Csütörtök:
  Péntek:
  Szombat:
  Vasárnap: