Balogh István


  Adataim:

  ID:
  IWIREPS_22/013761
  Szakképzettség:
  Sportoktató
  Nyelvek:
  Bemutatkozás:

  Balogh István vagyok, személyi edző, táplálkozási tanácsadó és a kezdő életmódváltók specialistája.

  Rólam elég is ennyit tudnod, beszéljünk inkább rólad.

  Ma sem készítettél magadnak semmit reggelire, talán magadba tömtél a helyi pékségből egy kakaós csigát. Az elfogyasztása után pár órával ismét éhes vagy, közeleg az ebéd, addig már kibírod. Majd rendelsz valamit. Ma is gyros-ra esett a választásod. Talán egy kólával. Ebéd után megiszod a mai harmadik kávét is. Hátha magadhoz térsz. Nem érted mi törhetett rád, olyan álmos lettél. A kávé biztosan segít majd, mondogatod magadban. Furcsa diszkomfortérzet uralkodik el rajtad. Megint fáj a hasad. Ez a fránya puffadás. Biztosan a sav. Nyugtatod magad. Estére teljesen elfáradtál és még a gyerekekkel is foglalkoznod kellene. Hétvégén bepótoljuk.

  Közben eszedbe jut, hogy alig bírod már tartani velük a tempót. Olyan hamar megnőttek. Jó lenne valamit tenni. Jó lenne jobb kondiba kerülni. Este idegesen vizslatod magad a tükörben, miközben a szekrényben lapul kedvenc ruhadarabod, amit már évek óta nem tudsz felvenni.
  Szomorúan fekszel le ma is, tudod, hogy változni kellene, de úgy érzed nincs erőd egyedül bármit is tenni, majd másnap kezdődik minden elölről. Talán holnap minden jobb lesz. Reménykedsz……

  Nem tudom te, hogy vagy vele, de ez nem az a felhőtlen boldogságérzet, amire minden ember vágyik. A jó hír, hogy ennél sokkal jobb életed is lehet, ha hajlandó vagy kimozdulni a hétköznapok taposómalmából.

  Segítek elérni neked azt az állapotot, amitől kiválóan érzed magad a mindennapokban, kiemelkedően teljesítesz otthon és a munkahelyeden és nem okoz többé gondot belenézni a tükörbe sem, mert tudod, hogy a legjobb formád köszön majd vissza abból.

  Képeim:

  Elérhetőségeim:

  Scitec Fitness Club Debrecen

  Debrecen, Segner János tér 5, 4025
  Telefon:
  Online edzés?
  Nem
  Edzés típusa:
  Erőnléti edzés, Páros edzés, Személyi edzés
  Hétfő:
  Kedd:
  Szerda:
  Csütörtök:
  Péntek:
  Szombat:
  Vasárnap: